Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Default welcome msg!

 

Je eigen bedrijf starten met EroDirect.nl?

 

Heb je altijd al zelf je verdiensten willen bepalen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. En werk je graag met de allernieuwste producten op erotisch gebied. Dan is werken als zelfstandig consulent(e) bij EroDirect.nl de ideale baan voor jou! Als consulent(e) ben je totaal vrij in het bepalen van je inkomsten. Jij bepaald hoeveel parties je doet, hoeveel je verkoopt en dus hoeveel je verdiend! Je kunt een 3-tal homeparty pakketten bij ons kopen, welke allen gevuld zijn met een compleet aanbod erotische producten voor een leuke erotische homeparty avond. Meer weten? Stuur even een mail naar info@erodirect.nl

Hoe werken wij?

 

EroDirect.nl maakt het voor jou mogelijk om zonder voorraad en risico te verkopen, je hebt dus geen grote investering nodig om erotische producten te gaan verkopen. Je koopt zelf direct bij ons in en bepaalt dus zelf je eigen verdiensten. Je kunt bijvoorbeeld een website starten om homeparties te gaan geven of een eigen webshop beginnen.

Ben jij die ondernemende man of vrouw die het leuk vind om erotische producten te verkopen middels internet of op thuisparty's en evenementen zonder verplichtingen? Neem dan contact met ons  op voor de mogelijkheden!