Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Default welcome msg!

Penisring

Cockring online kopen

Cockring - Een van de meest populaire seksspeeltjes zijn penisringen ook wel cockringen genoemd. Een cockring wordt vaak gebruikt tijdens de seks en sommige mannen gebruiken ze zelfs tijdens de masturbatie. Penisringen zijn ontworpen om het bloed in de penis te houden tijdens een erectie in plaats van het bloed te laten stromen.Een penisring kan je helpen bij erectiestoornissen om een erectie te krijgen en vast te houden maar veel mannen gebruiken een penisring ook om de sensaties te vergroten tijdens de seks.

Wat is een cockring?

Een cockring ook wel penisring genoemd is een sextoy die je draagt rond de basis van zowel de penis en ballen. Tijdens het stijf worden van je penis gaat er veel bloed naar je penis en door het dragen van een penisring beperk je de mogelijkheid dat het bloed weer terug kan stromen. Het is wel van belang dat je de penisring omdoet op het moment dat je penis nog geen erectie heeft.

Welke maat cockring moet ik kiezen?

Het bepalen van de juiste binnendiameter van de cockring is op de volgende manier te achterhalen:

 • zorg om te beginnen dat je penis goed stijf is
 • meet dan vervolgens met bijvoorbeeld een (schoen)veter de omtrek van je penis op de plek waar je de cockring gaat gebruiken
 • niet strak trekken, maar gewoon netjes er omheen meten
 • deel de zojuist gemeten omtrek door 3.14 (pi) met als resultaat de diameter (doorsnede) van de gewenste plek
 • van deze gemeten diameter haal je nog 2 à 3 mm af
 • op deze manier weet je de juiste maat (binnendiameter) van de cockring.

 

Hoe doe je precies een cockring om?

Je penis moet geen erectie hebben, je haalt eerst je ballen door de ring en vervolgens je penis. Eraf halen is precies het omgekeerde proces. Onze online sexshop telt inmiddels ruim 150.000 klanten, kortom een betrouwbaar en veilig adres! Bestel je voor 23.00 uur dan kun je de volgende dag al direct genieten van je heerlijke penisringen!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in