Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Default welcome msg!

Vibratie Eitjes

Vibratie Eitjes voor extra stimulatie - online kopen

Vrouwen ervaren optimaal genot met deze genotsballen. De meeste vibrerende eieren hebben verschillende standen, voor spannende en sensuele momenten. Dit speeltje is erg leuk en eenvoudig in gebruik. Leuk om zelf mee te spelen maar ook als voorspel.....

Online vibratie eitjes bestellen - ruim aanbod

EroDirect.nl heeft een ruim assortiment aan vibrerende eieren. Van een clubvibe vibrator die trilt op de maat van de muziek, een lustei tot een vibrator met afstandsbediening. Een ei vibrator is een speciaal soort mini vibrator die kan worden ingebracht in de vagina. Zodoende word je heerlijk gestimuleerd, zonder dat iemand het door heeft. De ei vibrator wordt ook wel vibratie ei of vibro-ei genoemd en kan voor ongelooflijk veel erotisch plezier zorgen. Een vibrerend ei zorgt namelijk voor ongekend hevige orgasmen, vanwege de ideale omvang en optimale reguleerbaarheid.

Ei vibrator – Vibrerend eitje voor optimale seksuele stimulatie

Een speciale variant van de ei vibrator is de ‘Remote Control Egg’ (Remote Control Bullet). De remote control egg is draadloos op afstand te bedienen, door jezelf of door een ander. En wat is er nu lekkerder dan in het openbaar te worden gestimuleerd met een verborgen vibrerend eitje?

Vibratie eieren bestellen - snel en goedkoop

Onze online sexshop telt inmiddels ruim 150.000 klanten, kortom een betrouwbaar en veilig adres! Bestel je voor 23.00 uur dan kun je de volgende dag al direct genieten van je heerlijke vibratie eitjes!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in