Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Default welcome msg!

Strap on

Strap on bestellen

Een voorbindpenis, voorbinddildo of strap-on dildo is een seksspeeltje dat voornamelijk wordt gebruikt door lesbische en biseksuele vrouwen. Er zijn voorbindpenissen met harnas (tuigje met elastische riempjes) voor extra stevigheid en controle. En er zijn zelfs strap-ons die zijn geïntegreerd in een string, slipje of korset. Een vrouw met voorbindpenis kan zich eens helemaal overgeven in een erotisch rollenspel. Een strap on bestel je simpel en snel via EroDirect.nl.

Strap-on dildo online kopen - groot assortiment

EroDirect.nl heeft diverse modellen in de aanbieding. Een voorbindpenis of strap-on dildo heb je in allerlei soorten, kleuren, vormen, maten en materialen. Zo heb je dubbele voorbindpenissen, waarmee je tegelijkertijd ook jezelf kunt stimuleren, je hebt strap-on vibrators met geïntegreerd vibro-eitje en je hebt strap-on dildo’s van jelly materiaal, nature skin en cyberskin, voor een extra realistisch gevoel.

Bestel hieronder direct je voorbindpenis | voorbinddildo | strap-on

Onze online sexshop telt inmiddels ruim 150.000 klanten, kortom een betrouwbaar en veilig adres! Bestel je voor 23.00 uur dan kun je de volgende dag al direct genieten van je spannende strap-ons!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in