Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Default welcome msg!

Over EroDirect.nl

Met ruim 150.000 klanten zijn wij in de loop van tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de erotiek en entertainmentbranche. Wij zijn één van de grootste en voordeligste online sexshops van Nederland en België en bieden een zeer ruim assortiment van bijna 7.000 verschillende producten waarbij we direct uit eigen voorraad leveren.

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar de beste producten, de scherpste prijzen en de beste service voor u. Heeft u zelf tips of suggesties met betrekking tot onze dienstverlening, het assortiment of iets anders? Laat het onze medewerkers van de klantenservice dan weten via e-mail zodat we u optimaal kunnen voorzien in de wensen en behoeften, nu en in de toekomst.

Alle prijzen in onze online sexwinkel zijn inclusief BTW.

Meer weten? Neem dan even contact op via e-mail voor de mogelijkheden. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

EroDirect.nl is onderdeel van Mindset E-commerce Platform (MECP). MECP is een Nederlands bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het exploiteren van webshops in de erotiekmarkt en is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk, dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels.

Veilig en betrouwbaar winkelen op internet

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2700 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10. 
Het Webshop Keurmerk heeft een 10 gekregen. Klik hier voor de rapportage.

Een betrouwbaar keurmerk betekent:

*dat alleen de keurmerkeigenaar bepaalt wie zijn keurmerk op een product of dienst mag voeren,
*dat duidelijk is waar het keurmerk voor staat,
*dat duidelijk is waar een product of dienst aan moet voldoen om het keurmerk te mogen voeren,
*dat het keurmerk controleert of een product of een dienst dat het keurmerk voert wel echt voldoet aan die eisen,
*dat gecontroleerd wordt of al die informatie over een keurmerk wel openbaar is, dus gemakkelijk te vinden voor u als consument.

De keurmerktoets geeft geen oordeel over de eisen die aan een product of dienst worden gesteld. Kijk voor meer informatie op www.consuwijzer.nl

Vestigingsadres:
Het Juk 4
6846 JJ Arnhem
Nederland

Heeft u vragen over uw bestelling, de levertijd of een andere vraag? In veel gevallen kunt u het antwoord vinden bij Klantenservice mocht uw vraag toch niet beantwoord zijn neem dan even contact op via mail

KvK nr. 30233712
ING Bank 4816542
BTW nr NL169453480