Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Default welcome msg!

EroDirect.nl komt bij je thuis

 
Hoe werkt het?
Wij zijn één van de grootste online sexshops van Nederland en België en bieden een zeer ruim assortiment van bijna 6.000 verschillende producten. Met bijna 10.000 klanten zijn wij in de loop van tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de erotiek en entertainmentbranche. Daarnaast komen wij graag bij jou en je vriendinnen thuis voor een leuke en spannende avond! Wil je een superleuke avond voor jou en je vriendinnen boeken met één van onze consulentes?
Voor wie?
Aangezien de producten op vrouwen gericht zijn zullen de avonden voornamelijk door vrouwen bezocht worden, maar avonden met stellen of uitsluitend mannen die hun vrouw of vriendin willen verrassen zijn minstens even gezellig. We laten het aan je eigen inschatting over of je een gemengd publiek wil uitnodigen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Organiseer bijvoorbeeld verschillende avonden voor je collega’s, je volleybal team en je vriendinnen.
Wat kost het?
Een EroDirect.nl Thuisparty kost je helemaal niets, behalve de drankjes en hapjes die je verzorgt. Integendeel, als gastvrouw krijg je zelfs wat voor jouw enthousiasme waarmee je jouw vriendinnen hebt uitgenodigd en het gastvrij aanbieden van jouw woonkamer. We geven jou dan een percentage van de gemaakte omzet, waarvoor je zelf allerlei leuke spulletjes kunt bestellen die je voorbij hebt zien komen. Jij zoekt dus zelf aan het eind van de avond gratis wat leuks uit !
Hoe boek ik een party?
Stuur een e-mail naar info@erodirect.nl, vermeld daarin je naam, telefoonnummer en woonplaats en een van onze presentatrices neemt contact met je op om een afspraak te maken.
Hoeveel vrouwen moeten er aanwezig zijn?

De gastvrouw bepaald zelf hoeveel vrouwen ze wil uitnodigen. Wel hanteren we een minimaal aantal van acht vrouwen om er een gezellige avond van te maken.

Hoelang duurt een party?

Een party van EroDirect.nl duurt gemiddeld 2,5 uur. De consulente geeft uitleg bij de producten en er is gelegenheid om te passen en de producten goed te bekijken. Ook vragen worden uitgebreid beantwoord. Aan het einde van de party kunnen de producten direct in onze webshop besteld en afgerekend worden, uiteraard met een leuke eenmalig Thuisparty korting....

Krijg ik als gastvrouw een beloning?
De gastvrouw krijgt een korting, deze bestaat uit 10% van de avond omzet. Dit geldt vanaf € 250,- verkoop op de avond zelf.