Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Default welcome msg!

Buttpluggen

Ook voor buttpluggen bent u bij onze online sexshop aan het juiste adres. We zien een steeds grotere vraag naar deze anale sextoys. De populariteit van buttpluggen is de laatste jaren enorm toegenomen. Verwen jezelf of je partner eens lekker met onze goedkope buttpluggen!

Buttplug online bestellen - wat is een butt plug?

Een buttplug is de ultieme sex toy voor stimulatie en penetratie van de anus.Wij verkopen butpluggen in allerlei vormen, maten en soorten. Van kleine tot grote en van simpele tot kunstig vormgegeven buttpluggen. Ook zijn er geile vibrerende buttplugs die trillen en opblaasbare butplugs voor nog meer plezier....

Goedkope buttplug – Vorm & materiaal

De vorm van een buttplug verschilt per anale sextoy. Zo zijn er puntige butpluggen en bolvormige butpluggen en buttplugs in de vorm van een ketting en buttplugs in de vorm van een staaf. Ook kun je kiezen tussen ribbels of glad en tussen zacht of hard. Wij bieden u een ruime collectie buttpluggen, waarmee u uw eigen slaapkamerassortiment compleet maakt!

Bestel je buttplug voor 23.00 uur in  onze butt plug shop en je kunt direct de volgende dag al heerlijk genieten van je buttplug.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in